Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 τον διαγωνισμό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές που φοιτούν από την Β΄ τάξη Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου και οι ερωτήσεις θα έχουν τη μορφή της πολλαπλής επιλογής.

Η διαδικασία του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, λόγω των υγειονομικών συνθηκών. Το Σχολείο μας, το Γυμνάσιο «Αρμενικός Κυανούς Σταυρός»,είναι εξεταστικό κέντρο και στο χώρο του θα συγκεντρωθούν οι δηλώσεις γονικής συναίνεσης και οι συνδρομές για το περιοδικό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ».

Επομένως, παρακαλούμε να ενημερώσετετους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου σας για τον διαγωνισμό. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να φροντίσουν μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023:

1. Να αποστείλουν ηλεκτρονικά, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, στη διεύθυνση mail@gym-aks.att.sch.grτου Γυμνασίου «Αρμενικός Κυανούς Σταυρός», την δήλωση γονικής συναίνεσης, η οποία βρίσκεταιστα συνημμένα έγγραφα.

2. Να προσκομίσουν το αντίτιμο των 10€ για τη συνδρομή στο περιοδικό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» προσερχόμενοι στο Γυμνάσιο «Αρμενικός Κυανούς Σταυρός», που βρίσκεται στη διεύθυνση Μήτρου Σαρκουδίνου 120, Ν. Κόσμος, κατά τις ώρες 09:00-13:00.

Σας επισυνάπτουμε την δήλωση γονικής συναίνεσης καθώς και το πληροφοριακό έντυπο της ΕΜΕ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Ανακοίνωση

Εγκύκλιος

Έντυπο Γονικής Συναίνεσης

Μαθηματικός Διαγωνισμός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς/κηδεμόνες
Δείτε περισσότερα εδώ